LA CABANE DES ENFANTS ©
Creatieve uitspattingen geregistreerd! (hoort bij TimTop Creatief)
Kreadoe

Ik ga elk jaar naar de beurs. Meestal bestel ik alles van te voren en haar het daar op. Zo scheelt het verzendkosten en heb ik meteen inzage wat het in het echt is. Dit keer had ik eigenlijk niet veel nodig. ik heb alles zo goed als verkocht en sommige dingen in het klein gekocht. Dingen die op waren weer aangevuld en de bakken zijn omdat de papier rekken weg gaan.

Ik was er om 10 uur precies en er stond een grote rij, gelukkig heb ik de scootmobiel dus kon heerlijk op mijn gemak de starbucks koffie opdrinken warm en droog. We waren in een uurtje klaar. tijdens het uit rijden ging mijn lijf mis. wat weten we niet maar het werd een spoed naar huis ticket. Thuis in bed en toen ik wakker werd was het weer ok. Appelflauwte zou mijn moeder dat noemen. Gelukkig heb ik NS hulpdenst want die zagen ook dat het niet goed was. Vreemd lijf blijf ik houden.

Ik de avond ben ik meteen de stencils en oxi inkt gaan uit proberen.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Voorstellen

Hallo allemaal,

Leuk dat jullie een kijkje komen nemen.

Ik heb een stel kinderen en een stel huisdieren.

Mijn website gaat over scrappen, mixed media, kaarten maken, art, tekenen, gezin, project life, Midori en uiteraard het maken enm geven van workshops, wat ik graag veel doe.

Ik heb meer hobby's maar deze website gaat over deze hobby. Andere zijn buiten zijn, reizen (Zuid Frankrijk) , naaien en de honden.

Ik heb een eigen studio en daar spendeer ik heel wat plezierige uurtjes.

Als de kinderen mee willen scrappen gaan we aan de grote tafel zitten en dat is altijd heel gezellig.

De dingen die we meemaken bewerken we in een van de bovengenoemde creaties.

Ik ben creatief in van alles en nog wat, leuk niet leuk, leerzaam en vooral domme dingen die grappig zijn uitgevallen.

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat of wordt lid en blijf op de hoogte.

Greeeetzzzzzzzzzz


Geen reclame maken voor winkels graag, zo blijf het voor iedereen toegankelijk.

Categorieën